Projectmanagement

Communicatie

Communicatie rondom projecten en verandermanagement

Ruime ervaring

Als communicatieadviseur heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het opzetten en begeleiden van communicatie rondom projecten en verandermanagement. Communicatie bij veranderingen of grote projecten valt of staat met een goed ontworpen en uitgevoerd proces.

Oplossingen bij wrijvingen

Vaak gaan veranderingen gepaard met processen waar mensen niet om gevraagd hebben, maar wellicht wel wrijving kan opleveren. Tijdens deze projecten is het voor mij een uitdaging om helder te krijgen hoe ik de interne boodschap aan de omgeving kan communiceren, zodat er voor de belanghebbenden een passende oplossing geboden wordt.

Verschillende projecten

Niet alleen bij communicatie bij veranderingen, maar ook bij overige projecten, neem ik als projectmanager graag alle communicatie uit handen.

Resultaatgericht

Ik ben goed in staat om zelfstandig een project tot een succesvol eind te brengen. Door daadkrachtig, met empathie, maar ook zeker resultaatgericht te werk te gaan, zorg ik ervoor dat er verbinding ontstaat en belangen bij elkaar gebracht worden.

Kernwaarden voor soepele communicatie

Buiten de grenzen denken, de juiste energie inzetten om resultaten te behalen, de belangen van de ‘buitenwereld’ naar binnen halen en het verbinden van mensen en doelstellingen; de belangrijkste kernwaarden die ik als communicatieadviseur graag inzet om de communicatie rondom projecten en verandertrajecten soepel te laten verlopen.

Communicatie