Advies & Begeleiding

ADVIES

Advies & begeleiding bij het opzetten van een communicatiestrategie/ communicatieplan

Passende communicatiestrategie

Een grote verandering die komen gaat, verschuivingen in de organisatiestructuur en belangen die verstrengeld kunnen gaan raken. Door het begeleiden van deze processen, zorg ik ervoor dat er een passende communicatiestrategie in kaart komt. Desgewenst kan ik helpen om een communicatieplan op te zetten en uit te voeren.

Totale procesbegeleiding

Het is voor mij altijd een uitdaging om helder te krijgen hoe interne communicatie op de juiste manier naar de omgeving (naar buiten) gebracht kan worden. Door een passende communicatiestrategie te creƫren, zorg ik voor de totale begeleiding van dit proces. Denk aan: interne- en externe communicatie, projecten en veranderingen.

Zo heb ik bijvoorbeeld regelmatig een voorlichtings- of informatieve video ontwikkeld om de communicatieboodschap over te brengen. (doorlinken naar de voorbeeld video)

Empathisch en resultaatgericht

Door met empathie, maar wel resultaatgericht, te werk te gaan, zorg ik voor een heldere communicatiestrategie met een passende oplossing. Als procesbegeleider faciliteer ik de juiste handvatten en een duidelijk communicatieplan.

Inzetbaar

Tevens ben ik inzetbaar voor communicatieadvies- en begeleiding voor de overheid, semioverheden, gemeentes en andere organisaties die opereren in het ruimtelijk- en stedelijk gebied.

ADVIES