"Waar ontmoeting met andere vakgebieden plaatsvindt,
 ontstaat verbinding en krijgt communicatie betekenis"

Wie is Nancy Kamperveen?

Foto Nancy Kamperveen 2

Communiceren bij veranderingen

Een belangrijk project in het ruimtelijk of stedelijk domein, waarbij een grote verandering plaats gaat vinden. Het gaat voor wrijving zorgen, want er zijn veel bewoners bij betrokken die bezwaar hebben bij het doorvoeren van de plannen. Hoe gaan we dit op de juiste manier communiceren? Hoe zorgen we dat de belanghebbenden met elkaar verbonden worden, zodat het project op de juiste manier uitgevoerd wordt?

Zomaar een voorbeeld van een project waar je mij als communicatieadviseur wakker voor kunt maken (oh ja, én voor rode wijn, sushi en pure chocolade!).

Focus en energie voor de dag

De dag beginnen met een flinke wandeling met de hond of een uurtje aan Crossfit doen, die combinatie van krachttraining en focus geeft mij de juiste energie om de dag te beginnen.

Mensen en doelstellingen verbinden, een communicatieplan of strategie opzetten of meedenken om communicatie op een andere manier te brengen, zoals bijvoorbeeld in een korte film; ik krijg er iedere dag weer positieve energie van.

Interesse in mensen

Daarnaast heb ik een grote interesse in wat mensen drijft, enthousiasmeert en activeert. Ik probeer altijd een positieve bijdrage te leveren door rust te brengen en zorgen dat de communicatie goed verloopt. Of het nu projectmatig is, om advies gaat of om een interim opdracht.

Tijd voor ontspanning

Mijn drukke werkdagen sluit ik graag af tijdens een gezellig etentje met familie en een goede Marvel film op de bank na afloop.

Foto Nancy Kamperveen 2

Wat klanten over mij zeggen

"Nancy is een gedreven communicatie professional die altijd streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Nancy is serieus en veelzijdig."

Carmelita Serkei

Professionals in NAH/Adviseur/Coach

"Nancy heeft met mij enkele, soms ook complexe, opdrachten uitgevoerd. Zij koppelt ondernemerschap aan professionaliteit, loyaliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Ze is een waardevol lid van mijn netwerk."

Clara Overes

National Director voor Nederland bij The Passion Test

"Nancy is een vakbekwame vrouw die ik me met name herinner als een collega die in alle hectiek altijd de rust wist te bewaren. Ze was een sparringspartner waar je echt wijzer van werd, omdat het bij haar altijd om de inhoud ging en nimmer om haarzelf. Verfrissend in een omgeving waar ego's het voor het zeggen hadden. Integer, vriendelijk en bovenal betrouwbaar. Ik zou er zo weer voor tekenen..."

Karima Benali

Oprichter/eigenaar 'How are you growing?'