"Waar ontmoeting met andere vakgebieden plaatsvindt ontstaat verbinding en krijgt communicatie betekenis"

Wie is Nancy Kamperveen?

Foto Nancy Kamperveen 2

Mensen en doelstellingen verbinden. Voor mij betekent dat uitzoeken waar het nu echt over gaat en waar het schuurt. Om vervolgens een bijdrage te kunnen leveren aan het antwoord op de vraag hoe mensen en doelen goed in balans te brengen.
Als dat lukt, levert dat heel veel positieve energie op.

Interesse in mensen

Naast enthousiaste communicatieadviseur ben ik moeder, partner, hou ik van krachttraining, koken, goede wijn, bittere chocola, lange autoritten, is Sublime mijn favoriete radiozender en hoop ik mijn oude dagen al boeken lezend te slijten (ik ben ze vast aan het verzamelen).

Foto Nancy Kamperveen 2

Wat klanten over mij zeggen